Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieSDM asigura mentenanta sistemului de trafic management. Robu promite iar unda verde

SDM asigura mentenanta sistemului de trafic management. Robu promite iar unda verde

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Societatea Drumuri Municipale poate asigura, legal, mentenața sistemului de trafic management. Monopolul asupra sistemului de semaforizare din Timișoara a fost atribuit de Consiliul Local Timișoara către SDM în anul 2016. Pe lista cu semafoare care urmau să fie gestionate de SDM se numără și cele din sistemul de trafic management, însă compania din subordinea municipalității nu a putut trece la efectuarea reparațiilor întrucât în proiect nu erau trecute și tarifele care urmau să fie precepute pentru reparații.

„Important era să stabilim tarife, pentru a face operantă hotărârea de consiliu anterioară, prin care s-a făcut delegarea. Abia am așteptat să intre sub controlul nostru mentenanța acestui sistem, ca să putem promova politica pe care o vrem noi și pentru care noi răspundem. Nu este normal ca unii să facă ceva, iar alții să răspundă. Eu vreau undă verde pe cât mai multe străzi, v-am spus că specialiștii care se ocupau până acum erau adepții controlului adaptiv, control care, chiar dacă aduce un plus de eficiență, nu unul major, aduce disconfort pentru cetățean. Or, noi trebuie să-i dăm utilizatorului un confort psihic, când e la volan el trebuie să fie mulțumit că, după ce a trecut de un semafor, trece de un întreg lanț. Estimez că din aprilie va fi mult mai bine”, a explicat primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare