Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ȘOCANT! Ford DEZMEMBRAT total după un accident feroviar petrecut în Timiș. În ce stare se află șoferița FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Șoferița unui Ford Ka care se deplasa pe Drumul Comunal 37 din județul Timiș, și se îndrepta dinspre Satchinez înspre comuna Dudeștii Noi, a rămas efectiv fără mașină după ce aceasta fost implicată într-un accident feroviar grav.

Tânăra de la volanul autoturismului, în vârstă de 28 de ani, era singură în autoturismul de mici dimensiuni și a trecut peste calea ferată din apropierea satului Hodoni fără a se asigura la trecerea peste linia de tren care ”taie” șoseaua. Mașina sa a fost lovită în plin de un tren Regio care, în urma impactului, deși avea viteză redusă, a dezmembrat efectiv autoturismul.

În urma accidentului, șoferița a fost transportată de urgență la spital,în Timișoara, acolo unde medicii au constatat că suferise numai câteva zgârieturi însă se afla în stare de șoc ca urmare a accidentului. Șoferița, care se face vinovată de producerea accidentului, va trebui să dea socoteală pentru fapta sa, polițiștii care au sosit la fața locului demarând o anchetă pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate.

UPDATE: Tânăra care se afla la volanului Ford-ului a declarat polițiștilor că nu-și mai amintește nimic din incident, ca urmare a impactului, susținând, senin, că ea n-a văzut trenul venind.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan din Timișoara.Trei mașini s-au ciocnit...