ȘOCANT! Ford DEZMEMBRAT total după un accident feroviar petrecut în Timiș. În ce stare se află șoferița FOTO

- Advertisement -

Șoferița unui Ford Ka care se deplasa pe Drumul Comunal 37 din județul Timiș, și se îndrepta dinspre Satchinez înspre comuna Dudeștii Noi, a rămas efectiv fără mașină după ce aceasta fost implicată într-un accident feroviar grav.

Tânăra de la volanul autoturismului, în vârstă de 28 de ani, era singură în autoturismul de mici dimensiuni și a trecut peste calea ferată din apropierea satului Hodoni fără a se asigura la trecerea peste linia de tren care ”taie” șoseaua. Mașina sa a fost lovită în plin de un tren Regio care, în urma impactului, deși avea viteză redusă, a dezmembrat efectiv autoturismul.

În urma accidentului, șoferița a fost transportată de urgență la spital,în Timișoara, acolo unde medicii au constatat că suferise numai câteva zgârieturi însă se afla în stare de șoc ca urmare a accidentului. Șoferița, care se face vinovată de producerea accidentului, va trebui să dea socoteală pentru fapta sa, polițiștii care au sosit la fața locului demarând o anchetă pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate.

UPDATE: Tânăra care se afla la volanului Ford-ului a declarat polițiștilor că nu-și mai amintește nimic din incident, ca urmare a impactului, susținând, senin, că ea n-a văzut trenul venind.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img