poli-uta-2-138

Derby-ul dintre POLI și UTA nu s-a ridicat la pretențiile niciuneia dintre grupări. Mai mult, după 90 de minute de fotbal pe alocuri plăcut, în care cele două echipe și-au arătat carențele, meciul s-a încheiat nedecis 1-1, grație unui euro gol marcat de tânărul Boldea în minutul 80 pentru gazde și a unui gol norocos, înscris de alt tânăr, Miron pentru UTA pe final de meci. Cei aproximativ 5000 de suporteri au plecat acasă dezamăgiți. De menționat este că galeria din Arad a fost net superioară vocal, pe fondul absenței galeriei timișorene.

Despre meci nu sunt multe de spus, cel mai bine descriindu-l cei doi tehnicieni.

Vali Velcea a dat vina pe arbitraj și pe Dumnezeu care a făcut fotbalul nedrept, în timp de Adrian Falub a recunoscut că după aspectul jocului egalul este mai mult decât mulțumitor.

Planuri de viitor sunt mari la ambele echipe, însă cei doi tehnicieni sunt de acord că echipele lor sunt mult mai slabe decât în sezonul trecut.

Strict statistic meciul a arătat cam așa.

ACS Poli Timişoara: Kirev – Nohai, Redzepi, Petrovic, Marovic (Boldea – min. 67- marcator gol POLI min.80), Artean (Trandu – min. 75), Dobricean, Poparadu (cpt.), Bălace – Szekely, Enciu (Boştină – min 59).

Rezerve: Coca – Iovan, Trandu, Boştină, Şeroni, Boldea, Daminuţă.

Antenor: Valentin Velcea

UTA Arad: Amadio – Matei, Gligor (cpt.), Siminic – Calvin, Lazea, Mărginean (Miron – min. 81- marcator gol UTA min 86), Neagu – Hiago de Oliveira, S. Pop (Weller – min. 66), Bârză (Bucur – min. 73).

Rezerve: Smaranda – Raţ, C. Bucur, Chindriş, C. Ene, Miron, Weller.

Antrenor: Adrian Falub

Cartonaşe galbene: Mărginean – min. 5, Petrovic – min. 56, Calvin – min 64, Szekely – min 65, Dobricean – min. 83

Etapa viitoare POLI stă, astfel că antrenorul Vali Velcea are timp să mai pună la punct câteva din carențele echipei în perspectiva meciului cu CS Mioveni.

O.T.

Articolul precedentCONTESTATIA, ULTIMA SOLUTIE
Articolul următorCARTOFI FRANTUZESTI- RETETA ZILEI 4 septembrie
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII