AcasăStiriCulturaŞtii că e Crăciunul când e filmul Singur Acasă la televizor

Ştii că e Crăciunul când e filmul Singur Acasă la televizor

Vreme rece, luminiţe de Crăciun atârnate de stâlpii de iluminat din oraş, colinde, pieţe pline de brazi, magazine pline de produse ornamentale festive, Moş Crăciun şi…seria de filme Singur Acasă. Stii că se aproprie sau e chiar ziua de Crăciun în momentul în care porneşti televizorul şi ştii cu siguranţă că pe macar un canal se va difuza unul din filmele Singur Acasa, fie că e primul, al doilea, al treilea sau ultimul din serie…Singur Acasă 4.

Primele trei filme Singur Acasă îl au în rolul principal pe actorul blondin Macaulay Culkin pe când era copil, iar aceste filme sunt cele care făcut pe actor cunoscut publicului. În ultimul film însă Macaulay Culkin a fost înlocuit din rolul principal şi din tot filmul cu Mike Weinberg, un şaten.

Primul Home Alone a apărut în 1990, iar ultimul în 2002.

Singur Acasă 4 va putea fi vizionat în ajunul Crăciunului pe canalul de televiziune PROTV în data de 24, de la ora 17.15 şi în prima zi de Crăciun, în data de 25 de la ora 08:15, reluare.

Sursa foto: paginademedia

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente