„Tabăra de Film” vine la Timişoara pe 7 aprilie

- Advertisement -

Tabăra de Film (9-18 ani) îi invită pe tinerii talentaţi la preselecţia de la Timişoara, duminică 7 aprilie 2013, între orele 16:00 – 20:00, la Iulius Mall.

Tabăra de Film se află la a III-a ediţie. Anul acesta etapa preselecţiilor face parte din proiectul educativ „Olimpiada copiilor talentaţi”, care se desfăşoară sub genericul „Ce voi fi când voi fi mare” şi îşi propune ca, printr-o caravană în principalele oraşe, să descopere şi să selecteze copii şi tineri cu talente deosebite. Preselecţia presupune trei probe: proba de dicţie (diferite grade de dificultate în funcţie de vârstă), proba de improvizaţii pe teme date (trebuie să dezvoltaţi o poveste pornind de la două cuvinte cheie date de juriu), proba de talent (la alegere dans, muzică, actorie).

„Tabăra de Film este un program ce se adresează tinerilor pasionaţi de cinematografie, oferind acestora şansa de a-şi testa propriile limite, de a-şi descoperi noi pasiuni conexe sau de a-şi fructifica talentul”, a declarat Bogdan Alexe, producător în cadrul „Tabăra de Film”.

Tabăra de Film presupune trei etape. Etapa preselecţiilor, care au avut loc deja în câteva oraşe, urmând ca aceasta să poposească şi la Timişoara pe 7 aprilie, între orele 16:00 – 20:00.

Etapele de instruire şi turnare a filmului se vor realiza în timpul Taberei de Film, care se va desfăşura la Moeciu, în perioada 15 iulie – 15 august 2013 şi la care vor participa copiii selectaţi şi o echipă alcătuită din 50 de profesionişti. În Tabăra de Film, copiii vor participa la cursuri de: actorie, de dicţie, de mişcare scenică, introducere în arta teatrului. Pe lângă cursuri şi filmări copiii vor lua lecţii de coregrafie, canto şi diverse activităţi recreative pline de distracţie şi bună dispoziţie!

În cadrul ediţiei de anul trecut a Taberei de Film, copiii au realizat filmul „Şcoala de vară”, film pe care organizatorii vă invită să îl vizionaţi în cinematografe începand cu 26 aprilie 2013.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Parada Costumelor ECO la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.14 din Timişoara

  ” Astăzi am dovedit că și deșeurile pot prinde...

Din aceeași categorie

Categorii Populare