Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Tabăra de Film” vine la Timişoara pe 7 aprilie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Tabăra de Film (9-18 ani) îi invită pe tinerii talentaţi la preselecţia de la Timişoara, duminică 7 aprilie 2013, între orele 16:00 – 20:00, la Iulius Mall.

Tabăra de Film se află la a III-a ediţie. Anul acesta etapa preselecţiilor face parte din proiectul educativ „Olimpiada copiilor talentaţi”, care se desfăşoară sub genericul „Ce voi fi când voi fi mare” şi îşi propune ca, printr-o caravană în principalele oraşe, să descopere şi să selecteze copii şi tineri cu talente deosebite. Preselecţia presupune trei probe: proba de dicţie (diferite grade de dificultate în funcţie de vârstă), proba de improvizaţii pe teme date (trebuie să dezvoltaţi o poveste pornind de la două cuvinte cheie date de juriu), proba de talent (la alegere dans, muzică, actorie).

„Tabăra de Film este un program ce se adresează tinerilor pasionaţi de cinematografie, oferind acestora şansa de a-şi testa propriile limite, de a-şi descoperi noi pasiuni conexe sau de a-şi fructifica talentul”, a declarat Bogdan Alexe, producător în cadrul „Tabăra de Film”.

Tabăra de Film presupune trei etape. Etapa preselecţiilor, care au avut loc deja în câteva oraşe, urmând ca aceasta să poposească şi la Timişoara pe 7 aprilie, între orele 16:00 – 20:00.

Etapele de instruire şi turnare a filmului se vor realiza în timpul Taberei de Film, care se va desfăşura la Moeciu, în perioada 15 iulie – 15 august 2013 şi la care vor participa copiii selectaţi şi o echipă alcătuită din 50 de profesionişti. În Tabăra de Film, copiii vor participa la cursuri de: actorie, de dicţie, de mişcare scenică, introducere în arta teatrului. Pe lângă cursuri şi filmări copiii vor lua lecţii de coregrafie, canto şi diverse activităţi recreative pline de distracţie şi bună dispoziţie!

În cadrul ediţiei de anul trecut a Taberei de Film, copiii au realizat filmul „Şcoala de vară”, film pe care organizatorii vă invită să îl vizionaţi în cinematografe începand cu 26 aprilie 2013.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare