Începutul primăverii aduce și ediția de mărțișor ”Târg de Nuntă Timișoara Dalisis”, care se desfășoară în acest final de săptămână în perioada 2-3 martie 2019, la Casa Tineretului din Timișoara.

Finalul sezonului târgurilor de profil aduce la Timișoara ”Târg de Nuntă Timișoara Dalisis” – un eveniment care oferă mireselor și mirilor oportunitatea de a se bucura de reduceri consistente la serviciile pentru organizarea marelui eveniment, pregătite cu drag de expozanți.

Cei care urmează să își unească destinele vor găsi într-un singur loc o gamă completă de servicii pentru nunta de vis. Expozanții pregătesc oferte speciale, valabile doar pe durata celor două zile ale târgului, printre care amintim: rochii de mireasă – colecțiile anului 2019 cu reduceri chiar și de 50%, la rezervarea sălii se oferă cadou saptămâna de miere la mare, buchetul miresei și decorul floral al petrecerii cu discount de primăvară și multe alte surprize.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, organizatorii târgului concentrează la Casa Tineretului toate serviciile necesare pentru a avea o nuntă de poveste.

Detaliile ediției de mărțișor a Târgului de Nuntă Timișoara Dalisis le găsiți în evenimentul creat pe Facebook, târgul putând fi vizitat după urmatorul program:
▶ Sâmbătă, 2 martie: 10:00 – 20:00;
▶ Duminică, 3 martie: 10:00 – 17:00.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII