Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTargul de nunta ”Timisoara Dalisis” are loc in weekend

Targul de nunta ”Timisoara Dalisis” are loc in weekend

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Începutul primăverii aduce și ediția de mărțișor ”Târg de Nuntă Timișoara Dalisis”, care se desfășoară în acest final de săptămână în perioada 2-3 martie 2019, la Casa Tineretului din Timișoara.

Finalul sezonului târgurilor de profil aduce la Timișoara ”Târg de Nuntă Timișoara Dalisis” – un eveniment care oferă mireselor și mirilor oportunitatea de a se bucura de reduceri consistente la serviciile pentru organizarea marelui eveniment, pregătite cu drag de expozanți.

Cei care urmează să își unească destinele vor găsi într-un singur loc o gamă completă de servicii pentru nunta de vis. Expozanții pregătesc oferte speciale, valabile doar pe durata celor două zile ale târgului, printre care amintim: rochii de mireasă – colecțiile anului 2019 cu reduceri chiar și de 50%, la rezervarea sălii se oferă cadou saptămâna de miere la mare, buchetul miresei și decorul floral al petrecerii cu discount de primăvară și multe alte surprize.

Nu sunt uitate nici domnisoarele de onoare, nici doamnele sau domnisoarele participante la nunti sau alte evenimente speciale ce necesita o tinuta eleganta. Si pentru acestea exista standul Jojo Fashion cu oferte la rochii de ocazie elegante, atat pentru evenimentele ce au loc pe timp de zi cat si pentru cele care se desfasoara pe parcursul serii.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, organizatorii târgului concentrează la Casa Tineretului toate serviciile necesare pentru a avea o nuntă de poveste.

Detaliile ediției de mărțișor a Târgului de Nuntă Timișoara Dalisis le găsiți în evenimentul creat pe Facebook, târgul putând fi vizitat după urmatorul program:
▶ Sâmbătă, 2 martie: 10:00 – 20:00;
▶ Duminică, 3 martie: 10:00 – 17:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare