ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Targul de nunta ”Timisoara Dalisis” are loc in weekend

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Începutul primăverii aduce și ediția de mărțișor ”Târg de Nuntă Timișoara Dalisis”, care se desfășoară în acest final de săptămână în perioada 2-3 martie 2019, la Casa Tineretului din Timișoara.

Finalul sezonului târgurilor de profil aduce la Timișoara ”Târg de Nuntă Timișoara Dalisis” – un eveniment care oferă mireselor și mirilor oportunitatea de a se bucura de reduceri consistente la serviciile pentru organizarea marelui eveniment, pregătite cu drag de expozanți.

Cei care urmează să își unească destinele vor găsi într-un singur loc o gamă completă de servicii pentru nunta de vis. Expozanții pregătesc oferte speciale, valabile doar pe durata celor două zile ale târgului, printre care amintim: rochii de mireasă – colecțiile anului 2019 cu reduceri chiar și de 50%, la rezervarea sălii se oferă cadou saptămâna de miere la mare, buchetul miresei și decorul floral al petrecerii cu discount de primăvară și multe alte surprize.

Nu sunt uitate nici domnisoarele de onoare, nici doamnele sau domnisoarele participante la nunti sau alte evenimente speciale ce necesita o tinuta eleganta. Si pentru acestea exista standul Jojo Fashion cu oferte la rochii de ocazie elegante, atat pentru evenimentele ce au loc pe timp de zi cat si pentru cele care se desfasoara pe parcursul serii.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, organizatorii târgului concentrează la Casa Tineretului toate serviciile necesare pentru a avea o nuntă de poveste.

Detaliile ediției de mărțișor a Târgului de Nuntă Timișoara Dalisis le găsiți în evenimentul creat pe Facebook, târgul putând fi vizitat după urmatorul program:
▶ Sâmbătă, 2 martie: 10:00 – 20:00;
▶ Duminică, 3 martie: 10:00 – 17:00.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore