ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

TERIBILISMUL șoferilor dependenți de adrenalină continuă în parcarea stadionului „Dan Păltinișanu”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Teribilismele la volanul autoturismelor se pare că nu au dispărut în totalitate în zona stadionului Dan Păltinișanu, spre nefericirea oamenilor din zonă, dar și a primarului Timișoarei, Nicolae Robu, a cărei luptă împotriva acestor dependenți de adrenalină este bine cunoscută. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat și sancționat în weekend-ul trecut încă un tânăr, care se dădea în stambă în parcarea din jurul stadionului.

Aflat la volanul unui BMW, acesta făcea manevre prin derapaje, se întorcea brusc pe loc, neținând cont de nicio lege, ci doar de propriu său divertisment egoist și inconștient. S. Robert, de 20 de ani, domiciliat în Timișoara, s-a ales cu un proces verbal de sancționare conform HCL 371/2007 în valoare de 800 de lei.

În ultimele luni, oamenii legii au tot avut probleme cu astfel de teribiliști, fiind acordate până acum 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.300 de lei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore