Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara, pregătită pentru iarnă! Peste 70 de utilaje vor deszăpezi străzile orașului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Peste 1.000 de străzi din cele 1.200 câte sunt în total în Timișoara vor intra în programul de deszăpezire. Luni, utilajele au fost prezentate primarului Robu, care le-a transmis reprezentanților societăților care ne vor scăpa de zăpadă că dacă nu își fac treaba corespunzător, vor fi sancționați.

Salvo, Retim, ADP, Horticultura, SDM, Drufec și Retim sunt cele șapte societăți care au pregătite peste 70 de utilaje de deszăpezire, ce vor fi folosite în această iarnă. Luni dimineața, Nicolae Robu a inspectat personal aceste utilaje și s-a arătat mulțumit de cum se prezintă.

Vom vedea cum vom sta atunci când va trebui să trecem la treabă, la deszăpezire pe străzile Timişoarei. Le-am atras atenţia celor care au în sarcină să rezolve această problemă să ţină aceste utilaje în stare de funcţionare, să se doteze corespunzător pentru că nu voi tolera ca cineva să-şi bată joc de oraş”,a spus edilul Timișoarei.

Contractul pentru deszăpezire a fost semnat de fosta administrație Ciuhandu pe o perioadă de 6 ani, bugetul alocat pentru acest an fiind de peste trei milioane de lei. Deși contractul prevede ca doar 400 din cele 1.200 de străzi din Timișoara să fie deszăpezite, Adrian Bere, șeful interimar al Direcției de Mediu din cadrul Primăriei Timișoar,a a dat asigurări că se va lucra pe circa 1.000 de străzi. Iar pe cele pe care nu se poate intra cu utilaje se va interveni cu lopata.

Alexandra Dobre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare