Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişorenii, mai aproape de Tunisia. În fiecare zi de miercuri o aeronavă pleacă de la Timişoara cu destinaţia Tunisia

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Locuitorii din vestul ţării pot opta începând din această săptămână să călătorească spre Tunisia cu curse de tip charter din Timişoara. În fiecare miercuri, locuitorii din Vestul României care vor să-şi petreacă vacanţa în această ţară pot opta pentru un zbor direct de pe pista Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara.

Tunisia rămâne una dintre destinaţiile de vacanţă ale anului 2013 cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Timişoara (AIT). Miercuri, 19 iunie a.c., a decolat primul charter spre această destinaţie.

„Permanent se încearcă atragerea de noi destinaţii de vacanţă, destinaţii spre care să se opereze atât curse charter pentru vacanţe-sejur cât şi curse de linie pentru mini-vacanţe de weekend de tip city-break. Astfel, dorim să oferim cât mai multe variante de destinaţii de vacanţă cu plecare de pe Aeroportul Timişoara”, spune Dan Idolu, director al Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara. Informaţii se pot obţine şi pe site-ul www.aerotim.ro, sau la numărul de telefon 0256-386.089 – Biroul Relaţii Publice, al AIT.

Cursa charter de vacanţă pentru destinaţia Tunisia, este operată de către compania Tunisair Espress cu o aeronavă de tip Bombardier CRJ900, în fiecare zi de miercuri – până în 25 septembrie 2013, cu decolare din Tunisia la ora 07:00, aterizare la Timişoara la ora 11:30, decolare din Timişoara la 12:00, aterizare la Sibiu la ora 12:30, decolare din Sibiu la 13:00 şi aterizare în Tunisia la 13:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare