AcasăStiriSocialS-a lansat parfumul care te slăbeşte

S-a lansat parfumul care te slăbeşte

Pare imposibil de crezut, dar în Marea Britanie s-a lansat parfumul pentru slăbit. Noul produs se numeşte Diet Slimming Perfume şi costă 24,99 lire sterline (circa 132 lei). Licoarea magică conţine arome de alge marine şi de alte ierburi care îţi taie pofta de mâncare, dar în acelaşi timp împrăştie o aromă de prospeţime.

Deşi sună ciudat, dar parfumul britanic nu este primul produs de acest tip. Anul trecut, compania franceză de cosmetice Velds a lansat parfumul „Prends Moi”. Producătorul spune că parfumul conţine un complex de cofeină, carnitină şi spirulină, substanţe necesare pentru pierderea în greutate, care te fac să slăbeşti cu plăcere.

S-au făcut mai multe teste pe femei cu vârsta între 18 şi 70 de ani, care nu ţineau cură de slăbire, şi s-a constatat că 75% dintre acestea simţeau că parfumul contribuie la reducerea poftei de mâncare, iar 73% au spus că le place să folosească acest parfum. Sursa:libertatea.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente