TOTAL RECALL 2012 – FILMUL ZILEI- 4 septembrie

0
1171

Bun venit la Recall, compania care îţi transformă visele în amintiri reale. Pentru Douglas Quaid (interpretat de Colin Farrell), acest voiaj imaginar al minţii este exact ceea ce îi trebuie pentru a evada din existenţa sa frustrantă de muncitor într-o uzină. Deşi are o soţie frumoasă şi iubitoare (interpretată de Kate Beckinsale), el este nemulţumit de viaţa pe care o duce şi îşi doreşte amintiri despre o existenţă de super-spion.

Însă procedura de inserare a amintirilor sfârşeşte prost, iar Quaid se va trezi vânat de autorităţile controlate de cancelarul Cohaagen (interpretat de Bryan Cranston).

Dintr-o dată, Quaid nu mai poate avea încredere în nimeni, cu excepţia Melinei (interpretată de Jessica Biel), o frumoasă rebelă aflată în slujba lui Matthias Lair, şeful Rezistenţei (interpretat de Bill Nighy).  Graniţa dintre fantezie şi realitate devine tot mai neclară, la fel şi

soarta lui Quaid, care trebuie să-şi găsească adevărata identitate şi  să-şi descopere propriul destin.

 

Columbia Pictures prezintă

filmul Total Recall / Memorie programată, o producţie Original Film, în  regia lui Len Wiseman. Scenariul este semnat de Kurt Wimmer şi Mark  Bomback. Subiectul este realizat de Ronald Shusett, Dan O’Bannon, Jon  Povill şi Kurt Wimmer şi este inspirat din povestirea “We Can Remember  It For You Wholesale” a lui Philip K. Dick. Producătorii filmului sunt Neal H. Moritz şi Toby Jaffe, iar producători executivi Ric Kidney şi  Len Wiseman. Imaginea este semnată de Paul Cameron, scenografia de  Patrick Tatopoulos, iar montajul de Christian Wagner. Costumele sunt  create de Sanja Milković Hays. Efectele speciale sunt supervizate de  Peter Chiang. Coloana sonoră este compusă de Harry Gregson-Williams.

Trailerul filmului poate fi vizionat aici.

 

Alin Nicoliță

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.