Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

TOTAL RECALL 2012 – FILMUL ZILEI- 4 septembrie

- Advertisement -
Bun venit la Recall, compania care îţi transformă visele în amintiri reale. Pentru Douglas Quaid (interpretat de Colin Farrell), acest voiaj imaginar al minţii este exact ceea ce îi trebuie pentru a evada din existenţa sa frustrantă de muncitor într-o uzină.
Deşi are o soţie frumoasă şi iubitoare (interpretată de Kate Beckinsale), el este nemulţumit de viaţa pe care o duce şi îşi doreşte amintiri despre o existenţă de super-spion.

Însă procedura de inserare a amintirilor sfârşeşte prost, iar Quaid se va trezi vânat de autorităţile controlate de cancelarul Cohaagen (interpretat de Bryan Cranston).

Dintr-o dată, Quaid nu mai poate avea încredere în nimeni, cu excepţia Melinei (interpretată de Jessica Biel), o frumoasă rebelă aflată în slujba lui Matthias Lair, şeful Rezistenţei (interpretat de Bill Nighy).  Graniţa dintre fantezie şi realitate devine tot mai neclară, la fel şi soarta lui Quaid, care trebuie să-şi găsească adevărata identitate şi  să-şi descopere propriul destin.

Columbia Pictures prezintă filmul Total Recall / Memorie programată, o producţie Original Film, în  regia lui Len Wiseman. Scenariul este semnat de Kurt Wimmer şi Mark  Bomback. Subiectul este realizat de Ronald Shusett, Dan O’Bannon, Jon  Povill şi Kurt Wimmer şi este inspirat din povestirea “We Can Remember  It For You Wholesale” a lui Philip K. Dick. Producătorii filmului sunt Neal H. Moritz şi Toby Jaffe, iar producători executivi Ric Kidney şi  Len Wiseman. Imaginea este semnată de Paul Cameron, scenografia de  Patrick Tatopoulos, iar montajul de Christian Wagner. Costumele sunt  create de Sanja Milković Hays. Efectele speciale sunt supervizate de  Peter Chiang. Coloana sonoră este compusă de Harry Gregson-Williams.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore