Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un autocar a luat foc în parcarea Hotelului Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Un grup de turişti aflaţi la Timişoara, pentru petrecerea nopţii dintre ani vor mai rămâne probabil fără voia lor o perioadă în oraş. Autocarul cu care au venit, a luat foc în prima zi din an.
Din primele cercetări făcute la faţa locului de pompieri, se pare că autocarul înmatriculat în Serbia, a luat foc de la un scurt circuit la instalaţia de climatizare a autocarului. Incendiul a pornit în spate la motor şi doar intervenţia promta a pompierilor din Timişoara, a făcut ca focul să nu se extindă la tot autocarul. Totuşi grupul de turişti veniţi din Serbia au avut un mare „noroc” dacă putem să-l numim aşa, fiindcă autocarul nu a luat foc în timpul mersului cu ei îmbarcaţi la bord.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=KfPyNhQN02Q&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare