AcasăStiriSocialUn bărbat infectat cu COVID a fugit din spital, la Timişoara! Acum...

Un bărbat infectat cu COVID a fugit din spital, la Timişoara! Acum este căutat de poliţişti

Pacient infectat cu COVID, a fugit din spital! Bărbatul este cetăţean străin şi a fost internat la Spitalul Municipal din Timişoara. Luni seara a părăsit spitalul fără acordul medicilor, iar acum este căutat de poliţie.

Pe fir au intrat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care fac verificări pentru depistarea bărbatului, în vărstă de 40 de ani.

În seara zilei de luni, 27 septembrie, în jurul orei 23:00, Jaman Ibrahim Shukr a plecat de la Spitalul Municipal fiind confirmat cu Covid-19, iar până în prezent nu a mai revenit.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime 1.80 m, 70 kg., păr brunet. În momentul în care a fugit din spital era îmbrăcat într-o bluză de culoare închisă și pantaloni de culoare închisă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente