Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat infectat cu COVID a fugit din spital, la Timişoara! Acum este căutat de poliţişti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
Pacient infectat cu COVID, a fugit din spital! Bărbatul este cetăţean străin şi a fost internat la Spitalul Municipal din Timişoara. Luni seara a părăsit spitalul fără acordul medicilor, iar acum este căutat de poliţie.

Pe fir au intrat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care fac verificări pentru depistarea bărbatului, în vărstă de 40 de ani.

În seara zilei de luni, 27 septembrie, în jurul orei 23:00, Jaman Ibrahim Shukr a plecat de la Spitalul Municipal fiind confirmat cu Covid-19, iar până în prezent nu a mai revenit.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime 1.80 m, 70 kg., păr brunet. În momentul în care a fugit din spital era îmbrăcat într-o bluză de culoare închisă și pantaloni de culoare închisă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare