Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Urşii i-au „halit” pe marinari. BC Timba Timişoara 80-65 CS BC Farul Constanţa

- Advertisement -

Prima partidă din acest an, pe propriul teren, a însemnat un succes pentru cei de la Timba. Bănăţenii s-au impus confortabil în faţa marinarilor de la Farul Constanţa, scor 80-65, într-un meci ce a contat pentru etapa a III-a a părţii secunde a sezonului regulat.

„Urşii” lui Murărescu au început meciul nu foarte bine, cei de la Farul instalându-se într-o oarecare măsură la conducerea partidei, marinarii conducând în câteva rânduri şi cu cinci puncte, în primu sfert. Până la finalul primei părţi, scorul devenea mai strâns, însă constanţenii nu au cedat sfertul I, reuşind să îşi adjudece prima parte cu scorul de 24-23.

Sfertul doi a fost mai echilibrat decât primul, cele două formaţii mergând cap la cap în mai multe rânduri, însă scorul a fost de această dată în favoarea gazdelor. Pauza mare i-a găsit pe „urşi” cu un mic avantaj, 42-40.

După pauza mare Timba a dovedit că poate trata extrem de serios un meci important aşa cum era acesta, Farul fiind una dintre principalele contracandidate la lupta pentru menţinerea în primul eşalon al baschetului masculin românesc, intrând în joc mult mai serios ca la debutul meciului, iar sfertul trei se încheia cu 66-53.pentru timişoreni.

Sfertul patru a aparţinut din nou echipei de pe Bega, bănăţenii reuşind să-si adjudece ultima parte cu 14-12, şi un scor general de 80-65, scor care i-a făcut fericiţi pe cei circa 1.500 de spectatori din Sala Constantin Jude.

Marcatori pentru Timba: Jermont Horton – 25 de puncte, Jordan Glynn – 18 puncte şi 10 recuperări, Czmor – 17 puncte şi 4 reuşite din 5 aruncări de la trei puncte, Chief şi Huckaby câte 7, Brown – 4 şi Popa – 2.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore