Validarea lui Traian Stoia în funcţia de viceprimar al Timişoarei va avea loc săptămâna viitoare

- Advertisement -

Validarea lui Traian Stoia în funcţia de viceprimar al Timişoarei va avea loc săptămâna viitoare 1

Validarea lui Traian Stoia în funcţia de viceprimar al Timişoarei va avea loc săptămâna viitoare, marţi, în şedinţa Consiliului Local Timişoara.

Robu îl vede pe viceprimarul propus de PSD în vârstă de 69 de ani ca fiind „un om harnic”, ce nu va avea nevoie de menajare din cauza vârstei.

„Domnul Stoia este unul dintre consilierii locali cei mai activi, a fost foarte preocupat în cele şapte luni, câte s-au scurs de la alegeri, de problematica oraşului, săptămânal a trecut pe la mine cu o listă de probleme pe care le-a identificat. Am speranţa că vom colabora foarte bine şi am convingerea că dânsul are potenţialul de a fi un bun viceprimar”, a declarat Robu.

 „Nu cred că are nevoie de menajare. Eu l-am receptat ca pe un om cu forţă de muncă, un om harnic. Oricum nu l-aş menaja” a mai adăugat Robu.

Pe noul viceprimar îl aşteaptă o perioadă destul de greoaie„sunt schimbări majore, tocmai intrăm pe noua organigramă. (…) Deocamdată nu sunt stabilite responsabilităţile viceprimarilor. Vor fi cu certitudine mai mari responsabilităţile directe ale primarului, faţă de ceea ce a fost altădată. Voi genera, săptămâna viitoare, dispoziţii ale primarului prin care voi stabili responsabilităţile celor doi viceprimari”,adaugă Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare