Validarea lui Traian Stoia în funcţia de viceprimar al Timişoarei va avea loc săptămâna viitoare

0
991

Validarea lui Traian Stoia în funcţia de viceprimar al Timişoarei va avea loc săptămâna viitoare, marţi, în şedinţa Consiliului Local Timişoara.

Robu îl vede pe viceprimarul propus de PSD în vârstă de 69 de ani ca fiind „un om harnic”, ce nu va avea nevoie de menajare din cauza vârstei.

„Domnul Stoia este unul dintre consilierii locali cei mai activi, a fost foarte preocupat în cele şapte luni, câte s-au scurs de la alegeri, de problematica oraşului, săptămânal a trecut pe la mine cu o listă de probleme pe care le-a identificat. Am speranţa că vom colabora foarte bine şi am convingerea că dânsul are potenţialul de a fi un bun viceprimar”, a declarat Robu.

 „Nu cred că are nevoie de menajare. Eu l-am receptat ca pe un om cu forţă de muncă, un om harnic. Oricum nu l-aş menaja” a mai adăugat Robu.

Pe noul viceprimar îl aşteaptă o perioadă destul de greoaie„sunt schimbări majore, tocmai intrăm pe noua organigramă. (…) Deocamdată nu sunt stabilite responsabilităţile viceprimarilor. Vor fi cu certitudine mai mari responsabilităţile directe ale primarului, faţă de ceea ce a fost altădată. Voi genera, săptămâna viitoare, dispoziţii ale primarului prin care voi stabili responsabilităţile celor doi viceprimari”,adaugă Robu.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.