AcasăStiriVandalism la Timișoara: copacii de lângă Parcul Uzinei, scoși din rădăcini

Vandalism la Timișoara: copacii de lângă Parcul Uzinei, scoși din rădăcini

Trăim într-un oraș care se vrea modern și chiar unul care aspiră să devină Capitală Culturală Europeană. Totuși Timișoara se remarcă în primul rând ca orașul cu cele mai frecvente acte de vandalism din țară.

De la jardiniere sparte, la  pereți mâzgăliți, coșuri de gunoi distruse sau mașini cu cauciucurile tăiate, timișorenii le-au văzut pe toate. Din păcate, mai nou, cei care nu au pic de respect față de patrimoniul public au început să deterioreze parcurile din Timișoara. Azi noapte au fost scoși din rădăcini copacii de lângă Parcul Uzinei, fără însă a fi cineva tras la răspundere pentru acest act de vandalism. Asta în timp ce Poliția Locală păzește Pasajul Michelangelo, parcurile din zona centrală și cartierul Soarelui, unde locuiește primarul Nicolae Robu.

Ne întrebăm ce ar trebui să facă în aceste condiții locuitorii din zona Uzinei de Apă, să se mute în zona Soarelui, pentru a se bucura de parcul din zonă și pentru a se simți în siguranță la ei în oraș?

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente