meci-ictar-belint

Echipa suporterilor timişoreni a obţinut o nouă victorie categorică în deplasarea la de Ictar-Budinţ, scor 3-0 pentru timişoreni. Succesul a fost însă umbrit de membrii galeriei timişorene care şi-au dat în petic după meci şi a fost nevoie de intervenţia  jandarmilor.

Conform jandarmeriei , a izbucnit un conflict spontan între suporterii timişoreni care au făcut deplasarea la meci şi a fost nevoie de o acţiune în forţă pentru a evita o bătaie generală.

„A existat un conflict spontan apărut între mai mulţi membri ai galeriei formaţiei ASU Politehnica Timişoara. Pe fondul consumului de alcool aceştia şi-au amintit de ceva conflicte mai vechi şi scandalul a degenerat. Jandarmii au intervenit prompt şi au dezamorsat conflictul, nu înainte ca un poliţist să tragă un foc de avertizare în plan vertical. Mai mulţi suporteri au fost predaţi secţiei de poliţie din Belinţ pentru a fi identificaţi şi cercetaţi pentru comportamentul lor.” Cristian Marc, purtător de cuvânt Jandarmeria Timiş.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz şi caută vinovaţii.

„Este adevărat că s-a folosit arma. Un poliţist de la secţia rurală 5 Belinţ a făcut uz de armă şi a tras un foc de avertizare în aer. Din primele informaţii se pare că a izbucnit un conflict spontan între membrii galeriei ASU Politehnica. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cine se face vinovat de acest incident.” Mădălina Drăghiciou, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Până la momentul publicării acestui material nu am reuşit să contactăm niciun reprezentant oficial al Druckeriei. Totuşi din ce ne-a relatat un martor ocular, intervenţia jandarmilor a fost una în forţă, mai mulţi suporteri întorcându-se la Timişoara plini de sânge.

Cronica meciului o găsiţi aici!

O.T.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here