Nicolae-Robu-pe-trotineta

Primarul Timișoarei a ales să facă o nouă vizită pe șantierele din Timișoara, dar, pentru că nu avea acces cu mașina în zona lucrărilor, a apărut pe… trotinetă! Edilul a descoperit pe șantierul deschis pe străzile din zona centrală o ”mobilizare la max”.

Primarul Timișoarei nu se lasă! Merge în vizită pe șantierele urbei și dacă nu poate sta confortabil în scaunul din drapta al ”Merțanului” de serviciu. Nicolae Robu a dat buzna pe șantierul deschis în zona centrală a capitalei Banatului, acolo unde se lărgesc și modernizează (asfaltează și marchează) o serie de străzi. Edilul nu a mers cu mașina de serviciu, pentru că nu este permis accesul rutier pe asfaltul proaspăt turnat, motiv pentru care și-a făcut apariția cu o… trotinetă.

Liberalul care conduce frâiele Timișoarei de șapte ani a postat un clip pe rețeaua de socializare favorită, în care se poate observa că vine cu o trotinetă și se oprește lângă șeful Direcției Generale Drumuri, Poduri, Parcaje și Rețele utilitare, Culiță Chiș, cu care împarte câteva opinii despre ceea ce se întâmplă pe șantier.

Conform primarului Timișoarei, mobilizarea muncitorilor Societății Drumuri Municipale SA (SDM), este ”la max”, Robu postând, alături de înregistrarea video mai sus menționată și textul de mai jos, cerându-și scuze șoferilor pentru disconfortul creat.

”MOBILIZARE DE FORȚE LA MAX PE VASTUL ȘANTIER DIN ZONA CENTRALĂ!

Facem tot ce ne stă în putință să finalizăm lucrările și să dăm drumul la circulație așa cum ne-am angajat, până la începerea școlii. Cum pentru sâmbătă și duminică avem anunțate ploi, ne-am văzut nevoiți să întrerupem complet, de ieri dimineață, circulația pe anumite străzi, ceea ce, evident, a creat dificultăți de mobilitate în oraș. Ne cerem scuze, încă o dată, dar fără deranj nu putem ajunge să avem un oraș mai modern, mai funcțional și mai frumos. Deranjul e acum pe cale de a deveni istorie, rămân pe termen lung, în continuare, beneficiile!

ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!”, a postat Nicolae Robu, pe Facebook.

MOBILIZARE DE FORȚE LA MAXPE VASTUL ȘANTIER DIN ZONA CENTRALĂ ! Facem tot ce ne stă în putință să finalizăm lucrările și să dăm drumul la circulație așa cum ne-am angajat, până la începerea școlii. Cum pt sâmbătă și duminică avem anunțate ploi, ne-am văzut nevoiți să întrerupem complet, de ieri dimineață, circulația pe anumite străzi, ceea ce, evident, a creat dificultăți de mobilitate în oraș. Ne cerem scuze, încă o dată, dar fără deranj nu putem ajunge să avem un oraș mai modern, mai funcțional și mai frumos. Deranjul e acum pe cale de a deveni istorie, rămân pe termen lung, în continuare, beneficiile!ÎMPREUNĂ, FACEM TIMIȘOARA MAI TARE CA ORICÂND!

Publicată de Nicolae Robu pe Joi, 5 septembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here