Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vremea amână termenul pentru „doborârea” antenelor comuniste din Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Din cauza vremii nefavorabile, termenul pentru îndepărtarea antenelor amplasate înainte de 1989 pe imobile a fost decalat. Timişorenii au o săptămână în plus pentru înlăturarea acestor antene.

Politia Locala Timisoara solicită înțelegere și seriozitate din partea cetățenilor oraşului care locuiesc în imobile pe care sunt amplasate antene încă dinainte de 1989 să ia măsurile necesare pentru îndepărtarea lor.

Instituţia precizează că datorită vremii nefavorabile de până acum, s-a decis prelungirea cu o săptămână a termenului înlăturării acestor antene. Pericolul pe care acestea îl reprezintă pentru cetăţeni în cazul unor fenomene naturale implică un mare grad de risc, fapt pentru care se impune ca acestea să fie înlăturate cât mai urgent posibil.

Din totalul de 321 antene depistate de poliţiştii locali în teren pe raza municipiului, un număr de 82 au fost îndepărtate deja de locatari, ceea ce reprezintă un bun semnal.

Poliţia Locală precizează că potrivit art. 63 din Ordinul nr. 839/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 50/1990 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, lucrările de desfiinţare a unor construcţii sau lucrări executate fără autorizaţie sau cu încălcarea prevederilor acesteia, dispuse de organele de control abilitate sau de instanţă, se pot executa fără a fi necesară emiterea unei autorizaţii de desfiinţare.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare