145 de posturi deblocate de către Ministerul Educaţiei în Timişoara

0
973

Cei care işi  doresc un post în mediul universitar, sunt întâmpinaţi de 145 de oferte , Ministerul Educaţiei a anunţat aceasta deblocare.

Astfel Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș scoate la concurs 38 de posturi de asistent universitar, șapte de conferențiar și 27 de șef de lucrări.

Universitatea de Vest din Timișoara, 24 de lector universitar și 20 de conferențiar universitar. Universitatea Politehnica Timișoara a fost cea care a  primit cele mai puţine posturi, doar două de profesor universitar.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului sunt scoase la concurs patru posturi de conferențiar și cinci de șef de lucrări.

Iar Univeristăţile particulare din Timişoara vor avea voie să angajeze un asistent universitar, doi lectori universitari și patru conferențiari,Universitatea Ioan Slavici  sunt scoase la concurs posturi pentru doi asistenți universitari, un lector universitar și trei conferențiari universitari.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.