Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

145 de posturi deblocate de către Ministerul Educaţiei în Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Cei care işi  doresc un post în mediul universitar, sunt întâmpinaţi de 145 de oferte , Ministerul Educaţiei a anunţat aceasta deblocare.

Astfel Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș scoate la concurs 38 de posturi de asistent universitar, șapte de conferențiar și 27 de șef de lucrări.

Universitatea de Vest din Timișoara, 24 de lector universitar și 20 de conferențiar universitar. Universitatea Politehnica Timișoara a fost cea care a  primit cele mai puţine posturi, doar două de profesor universitar.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului sunt scoase la concurs patru posturi de conferențiar și cinci de șef de lucrări.

Iar Univeristăţile particulare din Timişoara vor avea voie să angajeze un asistent universitar, doi lectori universitari și patru conferențiari,Universitatea Ioan Slavici  sunt scoase la concurs posturi pentru doi asistenți universitari, un lector universitar și trei conferențiari universitari.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare