Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Super-baschet la derby. BC Timişoara 103-91 CSU Ploieşti, după prelungiri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

„Leii din Banat” şi-au dovedit valoarea încă o dată, învingând campioana en-titre cu scorul 103-91, după prelungiri. Bănăţenii au ajuns la şapte victorii consecutive, iar ca urmare a acestui rezultat au ajuns pe locul 2 în clasamentul Ligii Naţionale, la două puncte de lider.

Meci senzaţional, spectacol total pe parchetul Sălii Constantin Jude din Timişoara. „Leii din banat” au întâlnit luni, seara pe CSU Sibiu, într.un derby nedisputat la timp, ce a contat pentru etapa a XI-a a Ligii Naţionale de baschet masculin. Partida a avuit nevoie de prelungiri pentru stabilirea câştigătoarei, însă nimic nu a fost în zadar.

Elevii lui Jovanovic au debutat cu dreptul în această partidă, însă avantajul lor avea să dureze numai câteva momente, după care ploieştenii s-au instalat la conducere. Campioana a ajuns la un moment dat chiar la o diferenţă de 11 puncte faţă de gazde, însă „leii” au mai recuperat ceva până la finalul primului sfert, tabela indicând 23-28. După un sfert doi în care balanţa a înclinat în favoarea bănăţenilor, aceştia au reuşit să reducă din nou din diferenţă, câştigând cea de-a doua parte cu 21-18, scorul pauzei mari fiind 44-46.

Sfertul 3 a aparţinut din nou oaspeţilor, care, la finalul acestuia, adăugau încă un punct la diferenţă, însă balanţa înclina doar puţin în favoarea campioanei, scorul indicat pe tabelă, cu zece minute înainte de final fiind 66-69. Ultima parte, aşa cum ne-am obişnuit, a aparţinut „leilor”, aceştia revenind spectaculos, alb-violeţii înscriind 21 de puncte, în timp ce ploieştenii numai 18, iar egalitatea trimitea meciul în prelungiri, după 87-87.

Văzuţi cu posibilitatea revenirii, „în mâini”, elevii lui Srdjan Jovanovic au tras tare în cele cinci minute suplimentare, reuşind să marcheze nu mai puţin de 16 puncte, oaspeţii reuşind numai 4, iar asta aduce o binemeritată victorie în contul timişorenilor, fapt ce-i plasează pe bănăţeni pe locul secund în clasamnetul Ligii Naţionale de Baschet masculin, în spatele celor de la CSM Oradea, cu două puncte mai puţin.

Pentru BC Timişoara au marcat: Jovanovic – 26 de puncte şi 9 pase decisive, Archie 20 de puncte şi 7 recuperări, Sarovic – 15 puncte, Djerasimovic – 13, Gallimore – 12, Popescu – 9, Johnson – 5 şi Tudosă – 3.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare