Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

832.000 de euro costă cea mai scumpă maşină aflată la vânzare în România. Ce model este şi de ce costă atât de mult?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Pe piaţa locală sunt la vânzare 11 automobile second-hand cu preţuri de peste 200.000 de euro, potrivit unui site cu anunţuri auto, dintre care cea mai scumpă maşină este o limuzină Maybach 62 Landaulet, cu un preţ de 832.000 de euro.

Limuzina Landaulet, care presupune o parte acoperită cu plafon metalic desupra compartimentului şoferului şi una cabrio cu soft-top deasupra pasagerilor spate este una dintre cele mai exclusiviste automobile, în condiţiile în care doar 20 au fost asamblate, fiecare având un preţ de pornire de peste 1,1 milioane de euro. În cazul modelului aflat la vânzare, acesta se află în Germania.

Al doilea cel mai scump automobil aflat la vânzare este un Lexus LFA, cu un preţ de 375.000 de euro. Acesta este cel mai sportiv model realizat vreodată de Lexus, divizia de lux a grupului Toyota, fiind propulsat de un motor V10 de 4,8 litri de 552 CP, în timp ce caroseria automobilului este realizată din fibră de carbon.

Din aceeaşi categorie cu LFA face parte şi McLaren MP4-12C, dar care costă „doar” 219.000 de euro şi care dispune de 600 CP. Celelalte automobile de peste 200.000 de euro aflate la vânzare fac parte din cele mult mai cunoscute precum Ferrari, Bentley sau Rolls Royce.
sursa:zf.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare