Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu susţine din nou sportul timişorean pe Facebook: „Bravo BC Timişoara”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

După victoria de excepţie obţinută de „Leii din Banat”, pe parchetul sălii Constantin Jude, în faţa campioanei CSU Sibiu, scor 103-91, după prelungiri, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şi-a reluat activitatea „prestată” în mod curent la începutul campionatului fotbalistic, când felicita echipa ACS Poli după fiecare meci. Rezultatul fabulos obţinut de timişoreni nu l-a lăsat pe Robu fără reacţie, pe Facebook.

„BRAVO BC Timişoara!
Victorie mare repurtată astăzi de echipa de baschet masculin a municipiului Timişoara, BC Timişoara, vicecampioană a României, contra campioanei „en titre”, CSU Asesoft Ploieşti. Deşi meciul a fost extrem de echilibrat, la sfârşitul timpului normal de joc scorul fiind 87 – 87, în prelungiri, cu cei peste 1.500 de spectatori care au umplut Sala Olimpia în picioare creînd o atmosferă de extaz, am câştigat cu superbul scor de 103 – 91. Iată că şi în baschet, ca şi în fotbal, etc., politica de finanţare concentrată doar pe echipele cu potenţial de performanţă, pe care am promovat-o în locul celei de disipare a fondurilor după principiul populist „câte puţin la toată lumea” dă rezultate. Echipa BC Timişoara a încheiat turul pe locul 2 şi este calificată în semifinalele Cupei României. Succes mai departe! Pentru Timişoara performantă!” a scris primarul Timişoarei pe reţeaua de socializare.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare