Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primarul Timişoarei – un nou atac dur la adresa PSD, din Singapore. Edilul atrage atenţia partidelor care vor să-l „sape”!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Partidele politice, atât la nivel naţional, cât şi local, sau poate mai ales local, fac şi desfac alianţe pe care mai apoi nu le mai înţeleg nici măcar liderii acestora. Dacă în urmă cu doi ani USL reuşea să „câştige” Timişoara pentru „omul”, susţine majoritaea, şi nicidecum pentru ppoliticianul Nicolae Robu, iată că la ora actuală „forfota” unei alianţa de dreapta prinde contur, însă pe plan local partidele „mici” nu par a intra în horă, iar toate aceste „jocuri” politice au ajuns la urechile liderului PNL Timiş – Nicolae Robu, aflat tocmai în Singapore, în vizită de lucru.

„Aflat în Singapore la cea mai mare conferinţă a primarilor de oraşe de prim rang de importanţă în ţara lor şi de interes semnificativ pe plan internaţional -aseară, invitat de onoare a fost Primul Ministru, iar astă seară va fi Preşedintele Statului-, am fost informat că PSD încearcă din răsputeri să creeze noi majorităţi în Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş şi că a scos la mezat funcţiile de Viceprimar, respectiv Vicepreşedinte deţinute actualmente de Dan Diaconu, respectiv Marian Vasile.
Vreau să spun răspicat patru lucruri:
1. Eu am muncit enorm pentru Timişoara în aceşti aproape doi ani de mandat, cu rezultate pe care le poate vedea oricine şi cu onestitate totală. În niciun oraş din România nu s-au întâmplat în această perioadă atâtea transformări în bine câte în Timişoara!
2. Ştiu că sunt incomod prin corectitudinea mea, prin intransigenta mea, ştiu că există mari suferinţe la unii că nu mai pot căpuşa societăţile Primăriei, că nu mai pot influenţa licitaţiile, că nu mai pot pune mâna pe terenuri, pe clădiri -ca nu pot, spre exemplu, să cumpere o clădire care valorează peste 700 000 euro cu 100 000 euro, cum au vrut să facă şi încă mai vor (e vorba, evident, de clădirea pe care a pus ochii PSD să-i fie sediu)-
3. Atrag atenţia şi PSD şi celor tentaţi să se lase ademeniţi de PSD că acapararea de către ei a funcţiei de Viceprimar în discuţie ar conduce la pierderea totală a încrederii mele în ei şi, pe cale de consecinţă, la luarea, imediată, de către mine -in interesul public!- a tuturor atribuţiilor semnificative ale viceprimarilor -ambilor!-, precum şi a dreptului lor la semnătura pe tot ce e important. În plus, să nu-şi închipuie cineva că o nouă majoritate îmi va impune mie lucruri incorecte! La orice tentativă de incorectitudine, Procuratura, Poliţia, DNA-ul, etc. vor fi sesizate prompt chiar de către mine, cu plângere penală la nivel individual pt votanţii de incorectitudini!
4. Stimaţi colegi de la PNŢCD şi PPDD, aveţi de optat între o posibilă victorie de moment -extrem de sterilă, insa- şi o construcţie solidă şi fertilă, una aducătoare cu sine şi a mult doritei clarificări şi coagulări ideologice, măcar acum, în al 25-lea an de la Revoluţie (m-am adresat şi PPDD-lui pt că eu consider că ce a mai rămas din PPDD reprezintă aripa sa de dreapta, stânga fiind deja de mult absorbită de PSD). Cu PSD nu ne-a ieşit bine nici PNL-ului, nici PDL-ului, nici PPDD-ului devenit decimat şi, judecând lucrurile mai profund, nici PNTCD-ului. Nu ne-a ajuns?!” a scris Nicolae Robu, luni, în miez de noapte, pe Facebook.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore