Ţiganul CU BMW care a accidentat o biciclistă pe trecere, REŢINUT de poliţişti. Metoda ingenioasă prin care a fost prins

- Advertisement -

Șoferul BMW-ului cu numere de Irlanda care a lovit o biciclistă pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului a fost prins de polițiști. După aproximativ trei zile de căutări oamenii legii au reușit să îl găsească pe tânărul care a intrat în plin în biciclista care traversa regulamentar, după ce nu a oprit la indicatorul care îl obliga să cedeze trecerea.

Metoda prin care a fost prins de oamenii legii este una ingenioasă. Un agent de la Poliția Rutieră a verificat anunțurile de vânzări mașini de la un site de comerț online, găsind BMW-ul care provocase accidentul. Omul care postase anunțul era din Arad. Acesta nu a șters anunțul după ce a vândut mașina, astfel că a putut fi contactat de polițiști ajutându-i pe oamenii legii să afle cine a fost autorul accidentului după ce l-a recunoscut pe tânărul căruia îi vânduse maşina în poze. Tânărul care a cauzat accidentul este din Ghiroda și are permis de conducere de un an și jumătate. Acesta le-a spus polițiștilor că a fugit de la locul accidentului pentru că s-a speriat. De fapt, acesta nu avea asigurarea obligatorie, astfel că a plecat de la locul accidentului fără a anunța poliția și a-i acorda primul ajutor femeii. Conducătorul auto va fi prezentat în fața procurorilor pentru reținere.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al...

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan...

Doua persoane la spital in urma unui accident rutier la Timisoara

Accident de circulație, luni dimineață, la intersecția Căii Stan...

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img