Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Senatoarea Alina Gorghiu avertizează: plafonarea indemnizațiilor se va lăsa cu procese!

- Advertisement -

O măsură abuzivă care va fi adoptată fără consultare publică – aşa cataloghează senatoarea PSD Alina Gorghiu plafonarea indemnizaţiilor pentru mame. Aceasta spune că guvernul PSD urmează să adopte o măsură neconstituţională care va lua părinţilor liniştea de a-şi creşte copiii în tihnă şi îi va obliga să se adreseze instanţelor pentru a-şi recăpăta drepturile.

„Lista propunerilor vehiculate de PSD în ultimele săptămâni este deja prea lungă și descalificantă pentru orice partid responsabil: impozitul pe cifra de afaceri, ”taxa de solidaritate”, plata contribuțiilor aferente contractelor de muncă part-time la nivelul salariului minim pe economie, includerea în întregime a contribuțiilor pentru CAS și CASS în salariul brut al angajatului, blocarea posturilor în sectorul bugetar, ideea de a desființa pensiile obligatorii administrate privat, modificarea haotică a cadrului legal privind pensiile militarilor, plafonarea și tăierea indemnizațiilor pentru mame.

Renunțarea la aceasta tăiere a indemnizațiilor este cu atât mai necesară cu cât planurile PSD sunt de natura a afecta inclusiv indemnizațiile aflate în plată, ceea ce nu doar că este incorect, dar conține și vicii evidente de constituționalitate. Acest fapt va face ca familiile care beneficiază de această lege, în loc să se concentreze asupra creșterii copiilor, să piardă timp și bani căutând dreptatea prin tribunale”,crede Alina Gorghiu .

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore