Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialŢiganul CU BMW care a accidentat o biciclistă pe trecere, REŢINUT...

Ţiganul CU BMW care a accidentat o biciclistă pe trecere, REŢINUT de poliţişti. Metoda ingenioasă prin care a fost prins

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Șoferul BMW-ului cu numere de Irlanda care a lovit o biciclistă pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului a fost prins de polițiști. După aproximativ trei zile de căutări oamenii legii au reușit să îl găsească pe tânărul care a intrat în plin în biciclista care traversa regulamentar, după ce nu a oprit la indicatorul care îl obliga să cedeze trecerea.

Metoda prin care a fost prins de oamenii legii este una ingenioasă. Un agent de la Poliția Rutieră a verificat anunțurile de vânzări mașini de la un site de comerț online, găsind BMW-ul care provocase accidentul. Omul care postase anunțul era din Arad. Acesta nu a șters anunțul după ce a vândut mașina, astfel că a putut fi contactat de polițiști ajutându-i pe oamenii legii să afle cine a fost autorul accidentului după ce l-a recunoscut pe tânărul căruia îi vânduse maşina în poze. Tânărul care a cauzat accidentul este din Ghiroda și are permis de conducere de un an și jumătate. Acesta le-a spus polițiștilor că a fugit de la locul accidentului pentru că s-a speriat. De fapt, acesta nu avea asigurarea obligatorie, astfel că a plecat de la locul accidentului fără a anunța poliția și a-i acorda primul ajutor femeii. Conducătorul auto va fi prezentat în fața procurorilor pentru reținere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare