Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident spectaculos pe centura Lugoj: coliziune intre trei TIR-uri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Accident spectaculos pe şoseaua de centură de la Lugoj. Nu mai puţin de trei TIR-uri au intrat în colizune. Din fericire în autotrenuri se aflau doar şoferii.

Doi dintre conducătorii auto implicaţi în accident au scăpat fără răni, însă, cel de-al treilea şofer nu a fost la fel de norocos şi a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj special pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate. Pompierii au fost chemaţi prin apel la 112. La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD, un ofiţer şi zece subofiţeri de la departamentul de pompieri din Lugoj.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare