Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adio Telpark! ADP a fost desfiinţată

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Consilierii locali au votat ieri, 18 decembrie , proiectul de hotărâre prin care ADP (Societatea de Administrare a Domeniului Public)este absorbită de Societatea de Drumuri Municipale, astfel spus, ADP a fost desfiinţată. În urma acestei decizii Liviu Barbu a rămas fără funcţia de conducere.

Nicolae Robu  a declarat că organigrama şi posturile de coducere vor fi stabilite anul viitor „A sosit momentul să aşezăm lucrurile mai bine şi nu aş  vrea să personalizăm această decizie, că facem asta pentru a demite pe cineva. E un proiect pe care l-am avut în vedere de mai mult timp, însa abia acum a sosit momentul să-l punem în practică. Eu sunt nemultumit şi  de SDM. Să nu întelegeţi că o societate care e absorbită de o alta e excelentă, dimpotrivă. Cu această decizie încercăm să facem să funcţioneze ambele societăţi”.

Aşadar, veste bună pentru şoferii timişoreni, Telpark nu va mai exista : “Am hotărât absorbţia societăţii ADP în Societatea de Drumuri Municipale. Cu această ocazie, vom reforma sistemul de parcări cu taxă, înlăturând Telpark şi punând în locul lui un sistem mai în interesul cetăţenilor”,a declarat primarul Nicolae Robu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare