Adio Telpark! ADP a fost desfiinţată

- Advertisement -

Consilierii locali au votat ieri, 18 decembrie , proiectul de hotărâre prin care ADP (Societatea de Administrare a Domeniului Public)este absorbită de Societatea de Drumuri Municipale, astfel spus, ADP a fost desfiinţată. În urma acestei decizii Liviu Barbu a rămas fără funcţia de conducere.

Nicolae Robu  a declarat că organigrama şi posturile de coducere vor fi stabilite anul viitor „A sosit momentul să aşezăm lucrurile mai bine şi nu aş  vrea să personalizăm această decizie, că facem asta pentru a demite pe cineva. E un proiect pe care l-am avut în vedere de mai mult timp, însa abia acum a sosit momentul să-l punem în practică. Eu sunt nemultumit şi  de SDM. Să nu întelegeţi că o societate care e absorbită de o alta e excelentă, dimpotrivă. Cu această decizie încercăm să facem să funcţioneze ambele societăţi”.

Aşadar, veste bună pentru şoferii timişoreni, Telpark nu va mai exista : “Am hotărât absorbţia societăţii ADP în Societatea de Drumuri Municipale. Cu această ocazie, vom reforma sistemul de parcări cu taxă, înlăturând Telpark şi punând în locul lui un sistem mai în interesul cetăţenilor”,a declarat primarul Nicolae Robu.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare