Prins de poliţişti în timp ce fura o macara

- Advertisement -

În data de 17Prins de poliţişti în timp ce fura o macara 1 decembrie ,poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi despre faptul  că persoane necunoscute au dezmembrat şi sustras o macara care  se afla în parcarea unei firme.

Deplasându-se la faţa locului,  poliţiştii au depistat în flagrant un bărbat de 35 de ani, din Timişoara, în timp ce încărca într-un autotren  un tronson din utilaj.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că suspectul transportase două tronsoane de circa 10-12 metri la un centru de colectare în vederea valorificării.

Bărbatul a prezentat poliţiştilor un contract de colaborare încheiat cu firma în  a cărei custodie se află macaraua, care are ca obiect dezmembrarea şi valorificarea acesteia, care prezenta suspiciuni de fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat, în cursul zilei de azi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, cu propunere de arestare preventivă.

 Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului.

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare