Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Maratonul Inimilor Bune”, organizat de Clubul Sportiv Gratzu are loc vineri şi sâmbătă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

 

"Maratonul Inimilor Bune", organizat de Clubul Sportiv Gratzu are loc vineri şi sâmbătă 1Clubul Sportiv Gratzu din Timişoara, organizează la finalul acestei săptămâni, mai exact vineri şi sâmbătă 21, respectiv 22 decembrie 2012, „Maratonul Inimilor Bune”, un eveniment caritabil binevenit înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Astfel, Moş Crăciun va trece şi pragul celor mai puţin favorizaţi, beneficiarii acestui eveniment fiind Azilul de Noapte „Pater Jordan” din oraşul de pe Bega.

 

„Ca în fiecare an, haideţi să arătăm oamenilor că timişorenii au un suflet bun şi în pragul Sărbătorilor de Iarnă şi să ajutăm sufletele nevoiaşe!” sună îndemnul organizatorului „Maratonului Inimilor Bune”.
La acest eveniment, timişorenii au la dispoziţie 24 de ore să pună mână de la mână şi să încerce să le facă Sărbătorile de Iarnă mai călduroase, strângând haine groase, alimente sau alte lucruri care donatorilor le sunt de prisos şi de care oameni cu dificultăţi au nevoie cu disperare.

 

Voluntarii Clubului Sportiv Gratzu vor coordona această activitate caritabilă, iar tot ce se va strânge va fi donat Azilului de Noapte „Pater Jordan” din Timişoara, aflat pe strada Constantin Brâncoveanu.

„Aceşti oameni au nevoie de noi, hai să le întindem o mână de ajutor!” mai spun organizatorii.

 

„Vă aşteptăm timp de 24 de ore, începand cu ora 12:00, de vineri, 21 decembrie, până Sâmbătă, ora 12:00 (amiază) la sediul nostru din Calea Circumvalaţiunii nr. 8-12 colţ cu Calea Bogdăneştilor (în spatele staţiei de tramvai dinspre Piaţa 700)” anunţă CS Gratzu prin intermediul reţelei de socializare Facebook. Contact: tel. 0767.74.56.56.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare