Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

RATT oferă gratuităţi în 2013! Află cine sunt beneficiarii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

RATT oferă gratuităţi în 2013! Află cine sunt beneficiarii 1RATT  a anunţat că în anul 2013 va oferi o serie de gratuităţi pentru transportul public în comun. De această hotărâre vor beneficia pensionarii, cetăţenii români cu domiciliul stabil în Timişoara care au împlinit 70 de ani , beneficiarii legilor  341/2004, 44/1994 şi 309/2002 , elevii claselor I-XII şi angajaţii unor asociaţii.

Pensionarii care au cardul RATT nu sunt nevoiţi să se prezinte la chioşcurile specializate pentru activarea lui, deoarece acesta va  fi prelungit automat, oferindu-i posesorului gratuitate pe viaţă.

Restul beneficiarilor sunt aşteptaţi la chioşcurile RATT pentru activarea cardului pe 2013.

 Beneficiarii gratuităţilor trebuie să deţină asupra lor,după caz,  documentele doveditoare: buletin, cupon de pensie, decizie, carnet de elev vizat la zi , pe care le vor prezenta la solicitarea echipelor de control.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare