Moş Crăciun a trecut deja pe la tinerii componenţi ai ACS Poli Timişoara. Acesta a lăsat o serie de cadouri pentru fotbaliştii care, în viitor, se visează în primul „11” al echipei antrenate de Vali Velcea.

181 de puşti de la centrul de copii şi juniori a-i clubului de fotbal ACS Poli Timişoara au fost premiaţi în cadrul unei festivităţi de final de an, eveniment ce a avut loc miercuri, 19 decembrie 2012, la Cantina I din Complexul Studenţesc.

Copiii au fost „recompensaţi” de Moş Crăciun cu cadouri constând în dulciuri, sucuri şi rechizite şcolare, din partea clubului pentru care evoluează cei mici fiind prezenţ Florenţiu Staicu (preşedinte Consiliului Director), Ion V. Ionescu (vicepreşedinte), Emerich Dembrovschi şi Tadeus Schein (membri în Consiliul Consultativ), Ionel Bungău (director administrativ), Călin Rosenblum (manager sportiv), Petre Muşat (director sportiv), Viorel Vişan (şeful Centrului de copii şi juniori), Alexandru Dumitraşcu (organizator de competiţii) şi Mircea Mihuţ (director economic).

Festivitatea a fost organizată cu sprijinul Universităţii Politehnica din Timişoara, BNB şi „Coca-Cola”.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.