Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Eşti fan Cătălin Cazacu? Îţi plac motocicletele? Vino joi să-ţi vezi favoritul la Jazzissimo

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Echipa Taifun Racing Team, din care face parte, printre alţii, şi vicecampionul naţional al Romanian Superbike 2012, invită pasionaţii şi fanii la un eveniment de genul „meet and greet”. Acesta va avea loc joi, 20 decembrie 2012, începând cu ora 18:00, la Jazzissimo Fashion & Longue.

Eveniment deschis „meet and greet” propus de Taifun Racing Team. „La sfârşit de an, echipa Taifun Racing are onoarea de a vă invita într-un cadru festiv la evenimentul de prezentare a sezonului 2013” anunţă team-ul timişorean prin intermediul unei reţele de socializare.

Aceştia dezvăluie faptul că, alături de reprezentanţii „centrali” ai echipei, Cătălin Cazacu şi Cosmin Costescu, sunt aşteptaţi şi fanii, evenimentul fiind programat joi, 20 decembrie 2012, începând cu ora 18:00, la Jazzissimo Fashion & Longue.

Programul evenimentului este următorul:
-18:00 – 18:30 sunt aşteptaţi invitaţii;
-18:45 scurtă prezentare;
-18:50 declaraţii şi fotografii;
-19:00 – 20:00 discuţii şi prezentări.
„Sunt aşteptaţi toţi susţinătorii echipei şi reprezentanţi ai mass-media pentru discuţii, fotografii şi bună dispoziţie.

Vă aşteptăm şi vă mulţumim!” încheie Tafun Racing postarea de pe Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare