Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Clinica de Oncologie din Timişoara s-a mutat într-un nou sediu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Clinica de Oncologie din Timişoara s-a mutat într-un nou sediu 1După îndelungi negocieri, Clinica de Oncologie din Timişoara s-a mutat într-o clădire nouă, timp de cinci ani, Primăria a plătit lunar o chirie de aproximativ  2.600 de euro, acum Vişinel Stanca se va instala cu întreaga familie în cladirea ramasă goală.

Vişinel Stancu, unul din cei mai bogaţi ţigani din România, care a cerut o mărire a  chiriei, mai exact 14 euro pe metru pătrat, a pierdut contractul semnat cu  Oficialităţile, aceştia au decis să mute Spitalul în internatul unui liceu.

Pacienţii fiind  transportaţi cu ambulanţa la noul sediu al clinicii, care se află în renovare .

“Suntem în plin proces de mutare(…) mă bucur că am scăpat de presiunea fostului proprietar şi de mafia imobiliară din zonă ”-dr. Ştefan Curescu

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare