Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Grapini singura femeie de la Pc care primeşte un portofoliu în noul Guvern!!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Maria Grapini, ministrul IMM-urilor, Turismului şi Mediului de Afaceri în guvernul Ponta.

Ea fiind singura femeie  membră Pc  care primeşte un portofoliu în nou Guvern,dar  al doilea lider al PC, după Daniel Constantin care primeşte portofoliul  la Agricultură. Grapini, în prezent deputat în colegiul 3, Timişoara, membra USL, cunoscută  initial în mediul de afaceri adaugă o altă funcţie faţă de cele deţinute până în prezent,mai exact: de Consul Onorific al Republicii India în România, membru al Rotary Club Ripensis Timişoara, vicepreşedinte UGIR 1903,preşedinte al Federaţiei Patronală din Industria Uşoară.

Pentru timişoreni  numirea acesteia înseamnă destul de mult daca ţinem cont de trecutul istoric iar aşteptările sunt pe măsură.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare