ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alfred Simonis SOLICITĂ PUBLIC ca Nicolae Robu să plătească din propriul buzunar factura de 3200 de euro din Dubai

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Factura de telefon incomensurabilă pe care a făcut-o primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și care a fost plătită din bani publici, rămâne chiar și acum un subiect aprins. Anul trecut, în timpul în care se afla într-o vacanță în Dubai, edilul de pe Bega a înregistrat o factură telefonică de peste 3200 de euro! Cu exactitate, Primăria Timișoarei a fost nevoită să plătească suma de 11.379 de lei plus TVA, adică 14.109.96 de lei.

Alfred Simonis, președintele TSD Timiș, l-a somat pe Nicolae Robu să plătească din propriul buzunar acea sumă, adică să restituie banii, atât pentru folosul bugetului public și al comunității, dar și pentru binele său. „Aseară am dat, accidental, pe un post național de televiziune unde se vorbea, din nou la modul ironic, atât de concediile domnului Robu, dar și de oraș. Știu că suma pe care a făcut-o pe acea factură de telefon este un subiect îndelung dezbătut, însă vreau să fac o solicitare publică, ceea ce nu am făcut până acum vreodată! Ca și o paranteză, în această lună primarul Romei a demisionat după un scandal de genul, în care nu a putut justifica anumite cheltuieli, însă nu o să-i cer lui Nicolae Robu să demisioneze. Îi solicit să plătească din propriul buzunar diferența de la abonamentul pe care îl are în fiecare lună la compania de telefonie până la suma de 3200 de euro pentru a ieși din acest subiect. Așa va ieși și dânsul din acest subiect, dar se va rezolva și problema”, a spus Alfred Simonis.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore