Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAmenzi pe bandă rulantă pentru șoferii timișeni: 850 de sancțiuni în patru...

Amenzi pe bandă rulantă pentru șoferii timișeni: 850 de sancțiuni în patru zile

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii rutieri au ieșit din nou pe străzile din Timiș, în căutarea șoferilor care nu respectă legislația. Timp de patru zile, oamenii legii au aplicat 850 de amenzi.

Acțiunea a vizat prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, cum este conducerea autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau nerespectarea normelor legale referitoare la viteza de deplasare.    

„Poliţiştii au întocmit 7 dosare penale şi au aplicat 850 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 218 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 271 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 72 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii continuă acțiunile pe linie rutieră și în weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare