Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Apel către timișoreni să desființeze vechile antene neutilizate de pe imobilele orașului

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Apel către timișoreni să desființeze vechile antene neutilizate de pe imobilele orașului 1Poliția Locală Timişoara face apel la cetățenii oraşului   pentru a contribui la menținerea unui aspect civilizat și plăcut al clădirilor, dar mai ales pentru a înlătura posibilitatea producerii de accidentare a pietonilor și avariere a unor bunuri din jurul imobilelor, să ia măsuri pentru îndepărtarea antenelor amplasate pe clădiri încă dinainte de 1989, care nu mai sunt utilizate. De altfel, acest apel a fost adresat timișorenilor și de domnul primar Nicolae Robu, în cadrul conferinței de presă din data de 4 decembrie 2012. Potrivit art. 63 din Ordinul nr. 839/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii 50/1990 privind autorizarea executării lucrărilor de contrucții, lucrările de desființare a unor construcții sau lucrări executate fără autorizație sau cu încălcarea prevederilor acesteia, dispuse de organele de control abilitate sau de instanță, se pot executa fără a fi necesară emiterea unei autorizații de desființare.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții au acționat în vederea notificării proprietarilor de imobile din zona centrală a orașului, o parte dintre aceștia luând act de aceste notificări și demontând deja antenele. Acțiunile de înștiințare continuă în această perioadă, mizându-se inclusiv pe spiritul civic și pe înțelegerea timișorenilor.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare