Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

“Apel pentru respectarea justiţiei”, este fraza unui judecător, membru CSM, scrisă pe blogul personal!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

“Apel pentru respectarea justiţiei”, este fraza unui judecător, membru CSM, scrisă pe blogul personal! 1După ce Cristi Danileţ a fost la un pas de revocare, deoarece 538 de judecători au votat pentru îndepărtarea lui, acesta abordează pe blogul personal un tip de “strigăt” el numindu-l „apel pentru respectarea justiţiei”.

“Justiţia există dincolo de oamenii care o înfăptuiesc. Cu toţii trebuie să ne dorim justiţie.”

Cristi Dănileţ işi face publică atât părerea personală cu privire la capacitatea membrilor CSM: “Eu cred în puterea membrilor CSM de a găsi o cale autentică de comunicare. Mai cred în CSM care reprezintă interesele magistraţilor şi a societăţii pentru o justiţie eficientă. Şi cred în magistratul român – judecător şi procuror – care garantează drepturile şi libertăţile cetăţenilor dacă funcţionează într-un sistem INDEPENDENT de orice factor de presiune” , cât şi interesul politic faţă de CSM – “Constat că există interes pentru politic faţă de ce se întâmplă în CSM, dar sigur CSM nu este o instituţie politizată”.

Cert este însă că reacţiile nu au întârziat să apară, unul dintre cititori a comentat – “Nu vorbiţi în numele celorlalţi magistraţi, pentru că, nu stiţi care sunt influenţaţi de alte partide”.

Comentariu prin Vili Rupa

“Noi, cei din sistemul de justiţie, respectăm cetăţeanul. Şi suntem îndreptăţiţi la respect din partea cetăţeanului.”

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare