“Apel pentru respectarea justiţiei”, este fraza unui judecător, membru CSM, scrisă pe blogul personal!

- Advertisement -

“Apel pentru respectarea justiţiei”, este fraza unui judecător, membru CSM, scrisă pe blogul personal! 1După ce Cristi Danileţ a fost la un pas de revocare, deoarece 538 de judecători au votat pentru îndepărtarea lui, acesta abordează pe blogul personal un tip de “strigăt” el numindu-l „apel pentru respectarea justiţiei”.

“Justiţia există dincolo de oamenii care o înfăptuiesc. Cu toţii trebuie să ne dorim justiţie.”

Cristi Dănileţ işi face publică atât părerea personală cu privire la capacitatea membrilor CSM: “Eu cred în puterea membrilor CSM de a găsi o cale autentică de comunicare. Mai cred în CSM care reprezintă interesele magistraţilor şi a societăţii pentru o justiţie eficientă. Şi cred în magistratul român – judecător şi procuror – care garantează drepturile şi libertăţile cetăţenilor dacă funcţionează într-un sistem INDEPENDENT de orice factor de presiune” , cât şi interesul politic faţă de CSM – “Constat că există interes pentru politic faţă de ce se întâmplă în CSM, dar sigur CSM nu este o instituţie politizată”.

Cert este însă că reacţiile nu au întârziat să apară, unul dintre cititori a comentat – “Nu vorbiţi în numele celorlalţi magistraţi, pentru că, nu stiţi care sunt influenţaţi de alte partide”.

Comentariu prin Vili Rupa

“Noi, cei din sistemul de justiţie, respectăm cetăţeanul. Şi suntem îndreptăţiţi la respect din partea cetăţeanului.”

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare