ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Aproape 700 de soferi amendati de Rutiera din Timis in doar 4 zile. Cati s-au ales cu dosar penal

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aproape 300 de şoferi au fost amendaţi de poliţiştii rutieri din Timiş în ultimele patru zile pentru nerespectarea vitezei legale. Oamenii legii au aplicat în total peste 680 de amenzi. Nu mai puţin de 13 şoferi s-au ales şi cu dosare penale, ca urmare a verificărilor făcute de agenţii de la Rutieră.

„În perioada 05 – 08 martie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Astfel, au fost întocmite 13 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate 685 sancţiuni contravenţionale, 227 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 81 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost sancţionaţi şi 115 de pietoni care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice.Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 63 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor. De asemenea, au fost retrase 21 certificate de înmatriculare”,a informat IPJ Timiş.

La fel ca la toate controalele, oamenii legii au depistat şi doi şoferi fără permis, unul dintre aceştia fiind prins după ce se urcase la volan deşi avea o alcoolemie de 87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore