Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Armă letală şi 1.871 de cartuşe depistate de poliţişti timşeni la Lovrin

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

 

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei Oraşului Sânnicolau Mare au depistat în locuinţa unui bărbat din Lovrin o armă de vânătoare şi peste 1.800 de cartuşe.

Miercuri, 10 aprilie 2013, în jurul orei 18:00, poliţiştii s-au deplasat în localitatea Lovrin, unde l-au depistat pe C. Zucu, de 47 de ani, care deţinea fără drept o armă letală de calibrul 22 mm, 1.865 cartuşe cu glonţ de diferite calibre (5,6mm, 9mm, 7,62 mm), 6 cartuşe cu alice de calibrul 12 şi 2 încărcătoare metalice.

Bărbatul a declarat că deţine arma şi muniţia de la un cetăţean austriac, D. Josef, de 62 de ani, care i le-a dat pentru a le păstra până la revenirea în România.

Procedând la efectuarea de verificări în baza de date a rezultat că niciunul dintre cei doi bărbaţi nu este deţinător legal de arme, motiv pentru care atât arma, cât şi muniţia au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de C. Zucu şi D. Josef, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

Poliţiştii au dispus reţinerea lui C. Zucu, pentru 24 de ore, care urmează să fie prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare