Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO O româncă i-a pus gând rău piţipoancei Coco. Alexandra Harra are un fund mai mare şi decât al lui Kim Kardashian

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

O tânără din România vrea să o întrecă pe faimoasa Coco-Piţipoanca, soţia rapper-ului ICE-T. Chiar dacă şi Coco are origini româneşti, Alexandra Harra, fiica lui Carmen Harra are o pasiune imensă pentru posteriorul ei la fel de mare. Uite-o cât este de sexy!

Kim Kardashian, Nicole „Coco” Austin, Jennifer Lopez sau Beyonce sunt mici copile pe lângă Alexandra, fiica clarvăzătoarei Carmen Harra. Tânără se laudă cu un fund uriaş, despre care nu ştim însă dacă este natural sau a suferit o intervenţie chirurgicală, scrie showbiz.ro.

Alexandra locuieşte, asemeni piţipoancei Coco, în America, acolo unde oamenii ştiu să aprecieze formele voluptoase, în special fundurile mari, motiv pentru care s-a hotărât să le demonstreze ce fată bine dotată este ea.

Astfel, blonda s-a răsfăţat cu o şedinţă foto super sexy, în timpul căreia a purtat rochiţe transparente şi haine decoltate, însă nu ratează nici ocazia de a se fotografia singură în oglindă, mai scrie sursa citată.

Fotografiile au fost postate de Alexandra Harra pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare