O tânără din România vrea să o întrecă pe faimoasa Coco-Piţipoanca, soţia rapper-ului ICE-T. Chiar dacă şi Coco are origini româneşti, Alexandra Harra, fiica lui Carmen Harra are o pasiune imensă pentru posteriorul ei la fel de mare. Uite-o cât este de sexy!

Kim Kardashian, Nicole „Coco” Austin, Jennifer Lopez sau Beyonce sunt mici copile pe lângă Alexandra, fiica clarvăzătoarei Carmen Harra. Tânără se laudă cu un fund uriaş, despre care nu ştim însă dacă este natural sau a suferit o intervenţie chirurgicală, scrie showbiz.ro.

Alexandra locuieşte, asemeni piţipoancei Coco, în America, acolo unde oamenii ştiu să aprecieze formele voluptoase, în special fundurile mari, motiv pentru care s-a hotărât să le demonstreze ce fată bine dotată este ea.

Astfel, blonda s-a răsfăţat cu o şedinţă foto super sexy, în timpul căreia a purtat rochiţe transparente şi haine decoltate, însă nu ratează nici ocazia de a se fotografia singură în oglindă, mai scrie sursa citată.

Fotografiile au fost postate de Alexandra Harra pe Facebook.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.