Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Descinderi la traficanţii de droguri în această dimineaţă la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

descinderi-mascati-iasiÎn această dimineaţă, sunt în derulare şase percheziţii în judeţul Timiş, la mai multe persoane suspectate de trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc şi de risc .

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara au documentat activitatea infracţională a unei grupări cu preocupări infracţionale pe linia traficului şi consumului ilicit de droguri de mare risc şi de risc, respectiv comprimate ecstasy şi cannabis.

În această dimineaţă, pentru probarea activităţii infracţionale a membrilor grupării, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Timiş efectuează şase percheziţii domiciliare la principalii suspecţi şi pun în executare 15 mandate de aducere.

În fapt, din investigaţiile efectuate până în prezent, a reieşit că membrii grupării au introdus în ţară comprimate ecstasy şi cannabis în trei loturi, după care au distribuit drogurile consumatorilor de pe raza municipiului Timişoara, în special în cluburi şi discoteci.

Totodată, s-a mai stabilit că drogurile erau introduse în ţară de către liderul grupării, un bărbat de 41 de ani, din Timişoara. Ulterior, acesta le plasa unui tânăr de 25 de ani, din Timişoara, care le distribuia mai departe, consumatorilor.

Preţul pe care un consumator ajungea să-l plătească pentru un comprimat Ecstasy, varia între 70 şi 100 de lei.

Gruparea şi-a întrerupt temporar activitatea infracţională la jumătatea anului 2012, ca urmare a unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul B.C.C.O. Timişoara şi a D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, în urma căreia s-a reuşit destructurarea unei alte grupări infracţionale organizate ce avea legături infracţionale cu membrii acestei grupări, distribuitorul principal, tânărul de 25 de ani reuşind să plece în Italia.

La sfârşitul anului 2012, acesta s-a întors în ţară şi şi-a reluat preocupările pe linia traficului şi deţinerii în vederea consumului de droguri de risc şi de mare risc.

Continuând investigaţiile, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au identificat alţi doi suspecţi, de 27, respectiv 28 de ani, ambii din Timişoara, aceştia fiind sursele de aprovizionare cu cannabis ale tânărului de 25 de ani. Totodată, s-a mai reuşit identificarea unui număr mare de consumatori care se aprovizionau cu droguri de la membrii acestei grupări.

La finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timişoara, pentru audieri şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare