Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

INCREDIBIL! Captura de peste 100.000 de pachete cu țigări de contrabandă, la Șuștra VIDEO

- Advertisement -

Vineri, 5 iunie 2015, în jurul orel 12:00, poliţiştii de frontieră specializați în combaterea infracţionalităţii transfrontaliere din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au desfăşurat o acţiune complexă care a avut ca scop combaterea contrabandei cu produse accizabile.

Cu această ocazie, oamenii legii timișeni au monitorizat și oprit în trafic pe raza localității Șuștra un microbuz marca “Mercedes Sprinter”, înmatriculat în Slovacia, care era condus de un cetățean slovac. La controlul mijlocului de transport polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la documentele prezentate.

S-a procedat la verificarea documentelor prezentate confirmându-se faptul că aceste sunt false, motiv pentru care s-a trecut la efectuarea unui controlul fizic asupra mijlocului de transport, iar în interiorul autovehiculului au fost descoperite peste 115.000 pachete cu ţigări marca ”Marble” și ”Ashima” netimbrate. Valoarea bunurilor este de aproximativ 300.000 euro.

Polițiștii de frontieră, alături de procurorii DIICOT continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi pentru a se stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Întreaga cantitate de ţigări şi mijlocul de transport au fost ridicate în vederea confiscării, iar prejudiciul estimat se rici[ la suma de 1.444.298 lei.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=jr4cp_ZZGSo&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore