Joi, 4 iunie 2015, poliţiştii din cadrul Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi procurorii DIICOT Timişoara au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

La domiciliile persoanelor percheziţionate, poliţiştii au depistat 6 arme şi 33 de cartuşe letale, deţinute ilegal, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, au fost puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele identificate fiind conduse pentru audieri la sediul DIICOT Timişoara.

Pe numele celor în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor cinci bărbaţi.

Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 4 Timişoara şi luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII