ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACCIDENT lângă Satchinez! Un tren a lovit VIOLENT un camion și a DERAIAT! Bilanțul: 10 răniți!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș (ISU) a fost anunțat vineri, 5 iunie 2015, la ora 13:18, că a avut loc un accident feroviar între comuna Satchinez și satul Hodoni, fiind implicate automotorul 14320 care circula pe ruta Nerău – Timișoara Nord și un autocamion marca Mercedes formată din cap tractor și remorcă, care transoprta produse de patieserie congelate.

Ca urmare a impactului, mai multe vagoane au sărit efectiv de pe șine, iar 10 persoane dintre cei aproximativ 50 de pasageri câți se aflau în tren, au fost rănite. Nouă victime au fost preluate de ambulanțele sosite la fața locului, dar și de o autospecială SMURD, în timp ce a zecea victimă a fost preluată de elicopterul SMURD, fiind vorba despre șoferul autotrenului, acesta fiind singurul rănit grav.

La fața locului s-au deplasat în total de la șase echipaje ISU din care o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD, elicopterul SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple. La fața locului au mai fost prezente și șase ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță al Județului Timiș, dar și două echipaje de Poliție, precum și serviciul voluntar pentru situații de urgență din Satchinez.

Din fericire, accidentul cumplit nu s-a soldat cu persoane decedate.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore