Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atenție, șoferi! Polițiștii vă pot amenda pentru noroiul de pe roți. Sancțiuni de până la 2500 de lei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat în ultima perioadă tot mai multe cazuri în care nu se respectă legislația referitoare la murdărirea căilor publice cu orice fel de materiale precum balast, mortare, noroi, betoane, deșeuri sau alte materiale, faptă prevăzută și sancționată de HCL 371/2007 modificată cu amenzi între 500 și 1000 lei pentru persoane fizice și între 1000 și 2500 lei pentru persoane juridice.

Numai în cursul zilei de ieri, în cadrul unei acțiuni au fost aplicate patru sancțiuni de acest gen. Cazuri de acest gen au fost întâlnite în zone precum Bdul Dâmbovița, str. Gheorghe Adam, Calea Aradului, Bdul Liviu Rebreanu. Astfel de situații apar mai frecvent ca urmare a faptului că șoferii își parchează autovehiculele în locuri neamenajate corespunzător și din cauza precipitațiilor din ultima perioadă ies pe carosabil murdărindu-l cu noroi, fapt ce duce la ridicarea gradului de poluare în Municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare