Autovehicul cu ITP fals la PTF Cenad

0
1133
Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat ieri un cetăţean român care conducea un autoturism marca „Audi A4” care avea ITP-ul fals.
Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a intra în România, cetăţeanul român Fănică S., în vârstă de 40 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca”Audi A4 ”, înmatriculat în Italia.
Cu ocazia efectuării formalităţilor de frontieră, poliţiştii au constatat că ITP-ul autovehiculului în cauză nu conţine elementele de identificare specifice actului original, fiind fals.
Şoferul a declarat că nu are cunoştinţă că documentul prezentat este fals, spunând că el a cumpărat autovehiculul din Italia în 2012, contra sumei de 11.500 euro.
Poliţiştii de frontieră timişeni au indisponibilizat maşina pentru cercetări, în cauză fiind întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.