Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Autovehicul cu ITP fals la PTF Cenad

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °
Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat ieri un cetăţean român care conducea un autoturism marca „Audi A4” care avea ITP-ul fals.
Ieri, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a intra în România, cetăţeanul român Fănică S., în vârstă de 40 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca”Audi A4 ”, înmatriculat în Italia.
Cu ocazia efectuării formalităţilor de frontieră, poliţiştii au constatat că ITP-ul autovehiculului în cauză nu conţine elementele de identificare specifice actului original, fiind fals.
Şoferul a declarat că nu are cunoştinţă că documentul prezentat este fals, spunând că el a cumpărat autovehiculul din Italia în 2012, contra sumei de 11.500 euro.
Poliţiştii de frontieră timişeni au indisponibilizat maşina pentru cercetări, în cauză fiind întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare