AcasăStiriEvenimentTrei egipteni au fost prinşi cu acte false la frontieră

Trei egipteni au fost prinşi cu acte false la frontieră

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat trei persoane din Egipt care au încercat să iasă ilegal din ţară prezentând la controlul de frontieră documente de identitate false.
La Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru ieşirea din ţară o persoană de sex masculin, cetăţean român, şofer al unui autoturism marca „Opel Insignia”. Împreună cu acesta mai călătoreau trei bărbaţi, care s-au legitimat la controlul de frontieră cu documente de identitate eliberate de autorităţile franceze.
La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la cărţile de rezidenţă franceze prezentate de cei trei. Astfel, în urma verificărilor efectuate cu aparatura din dotare asupra documentelor de identitate prezentate s-a stabilit că acestea sunt false total.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele sunt din Egipt, cu vârste cuprinse între 24 şi 25 ani. Cei în cauză au declarat că documentele false au fost procurate prin intermediul unei persoane necunoscute, contra sumei de 6000 euro, pe care trebuiau să o platească în Franţa, la destinaţie şi au recurs la această metodă întrucât nu posedau viză pentru Spaţiul Schengen.
Cetăţeanul român a declarat că nu ştia că bărbaţii pe care i-a luat la ocazie au documente de identitate false, el urma să-i ducă până în Ungaria, el mergând la cumpărături acolo.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză şi cercetării celor trei egipteni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals. La finalizarea cercetărilor va fi prezentat procurorilor, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.
VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente